Certifikat til ultralight

De seneste år er der sket utrolig meget inden for ultralette flyvemaskiner. Prøv vores topmoderne fly, der overvejende er fremstillet i kulfiber.
Flyv billigt, hurtigt og bekvemt! - kom ud og besøg os på flyvepladsen.

Et af klubbens ultralight fly

Certifikat

Kom i gang med at flyve ultralight nu! Kontakt klubben eller een af vores instruktører: Bart Aafjees (Tlf: 21422974) eller Gerhard Nissen (Tlf: 20775801) for at få et en prøvetur.
Vi afholder teorikursus om vinteren - ring og book dig ind på holdet allerede nu!

Omskoling

Har du allerede et pilotcertifikat, så kontakt instruktørene for at blive omskolet til at flyve ultralight.

Her nogle af kravene, der skal opfyldes for at kunne blive omskolet til at flyve Ultralight i Tønder Flyveklub.
  • Gyldigt PPL-A eller S-certifikat.
  • Medlem af DULFU.
  • Medlem af Tønder Flyveklub.
  • Man skal bestå en lille teoriprøve, der bl.a. omhandler BL 9-6
    RING OG SPØRG - SÅ DET KAN KOMME PÅ PLADS!

Hvad koster et UL certifikat?

Økonomien i det er dels et teorikursus et radiokursus, en lægeerklæring samt naturligvis selve flyvningen. Hele uddannelsen forløber typisk over 1½ år og på samme måde er også udgifterne fordelt over denne periode.
    En pæn del af udgifterne er faste gebyrer til henholdvis DULFU samt til Trafikstyrelsen.

DULFU har lavet et oversigt vedr. økonomien: Prisoverslag 2011